2011. december 3.

Karácsonyi (novella)verseny . - Indul .

Sziasztok!!
 Karácsonyi ( novella) versenyt indítok . Amit teljesen egyedül zsűriznék max. egy- két barátnőm elolvasná de én választanám ki ki nyert. Mindenki Novellája , felkerülnek egy külön BLOGRA ahova a véleményeket is megkapnátok . Szóval jelentkezettek és akkor a külön oldal is meg lesz .





Akkor a verseny szabálya:

Elsőként is jelentkezz persze , ha van kedved.
Másodszor pedig a verseny lényege egy novella olyan amilyet te szeretnél , nem adok meg se címet se semmit , saját magad kreativitásodra vagyok kíváncsi csak egy kritérium van , hogy szóljon a KARÁCSONYRÓL . Legyen benne ! Na meg minden versenyző kap egy képet is amiben persze ott lesz a karácsony. Nem kell ,hogy teljesen a képről szóljon a novella de azért örülnék neki. Ez a kép összeszerkesztett kép lesz , amit azonnal elküldök majd a jelentkezőknek . Ha netán nem rögtön kapnátok meg a képet ne ijedjetek meg az azért van mert még nem sikerült ide ülnöm vagy épp nem láttam , hogy jelentkeztél. De küldeni fogom.
A novella mérete legalább 1- 11 oldal között legyen , de 1-nél ne kevesebb ha kérhetem , de ha netán nem megy akkor se baj akkor küld el ha olyan kicsi is én szívesen várom . Vissza térve egy kicsit a képhez kérek mindenki az elküldött novellához csatolja hozzá a képet is . Ja és kérek mindenkit aki jelentkezek , hogy a blogjára tegye ki a képet amit ide legalulra fogok kitenni , hogy ő részt vesz a versenyemen . Legalább 6 -7 db versenyzőtől indul a verseny , ha kevesebb lesz , akkor már elgondolkodok azon , hogy egyáltalán érdemes lesz-e elkezdeni .

Jelentkezés :
2011. December . 3- (szombat ) - 2011. December. 20( kedd)  ÉJFÉLIG ! ;)
Erre az e-mail címre , vagy itt komiba : melii-@windowslive.com
Tárgy : Karácsonyi verseny . Tartalom: 
Név:  ( rendes)
Blogos vagy írói neved:
Email cím:
Blog cím: ( hogy bele tudja olvasni az irodásba (: )
(Facebook link )

Leadás:
Ahogy elkészültél a novellával már küldheted is . Azért kérek mindenki , hogy ha tudja December . 22-23- ig küldje el !

Eredmények :
Ha mindenikek sikerült leadni a 22-23- ig akkor én azon leszek , hogy még karácsonyra kihirdessem a nyeretéseket .
Vagyis . December . 23-24-25-26 .-ka között lenne .
Mivel ahogy ismerem a családom , soha nem jutok be a konyhába , mert anyám és mamám folyton ott nyüzsögnek , így lenne időm át olvasni őket és még a véleményt is írni .

Díjazások :

Azokat még nem tudom szóval .. ahhoz ötleteket is várok .

És ha sokan jöttök össze , hogy könnyebb legyen minden csinálok egy Facebook csoportot és ott kérdezni is tudok . Ehhez viszont kérek mindenkit , hogy a Fb. likjét is küldje el . :D

-----> Ezt a képet kitenni kérlek titeket a blogotokra.

Várlak titeket és ne feledjétek ötleteket a díjazásokra !!!
Puszi .
Bonnie*.*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése